Binali beyin youtube kanalı..

0
1205

Seçimlerin eli kulağında artık. Adaylar da son kozlarını oynuyorlar vaatlerde. Binali Yıldırım da seçim haftası, renkli ve eğlenceli bir video ile kitleye sosyal medya üzerinden ulaşmayı başarmış. 14 dakikalık bu video, Yıldırım’ın yeni açtığı You tube kanalının ilk paylaşımı aynı zamanda.

Sosyal medyayı etkili kullanmak çok önemli bir mevzu günümüzde. Tv, bu tip tanıtımlarda internet ve youtube nin çok gerisinde kaldı malumunuz..

Reklam filmi tadında olan bu videoda, Yıldırım’a eşlik eden isimse çok değerli bir tarihçi ve aydın olan İlber Ortaylı hoca..

Yıldırım bu filmle kitleye, İstanbul’un kültürünü ve imarını en bilen isimle çalışıyoruz mesajı vermiş. İlber hoca’nın bilgi ve tecrübesinden faydalanmak kesinlikle doğru bir mantık. Üstelik puansal anlamda da ciddi bir atak reklamsal yaklaşımda..

Video, İlber Hoca’nın Yıldırım’a vakti evvelinde Mehmet Akif’le ilgili bir hikaye anlatmasıyla başlıyor. Devamında İstanbul’un tarihi mekanlarında gezerken geçen dialoglar var. Videonun tamamını izlediğinizde elbette çok derin olmasa da tarihi bir çok bilgiye İlber hoca sayesinde vakıf oluyorsunuz..

Videonun sonunda ise Yıldırım’ın İstanbul için yapmak istediklerini kısaca özetlediği bir bölüm var. Yıldırım hedeflerini anlattıktan hemen sonra “kanalıma üye olun” davetini yapmayı da ihmal etmemiş tabi..:)

İstanbul için kim daha iyisini yapabilecekse o kazansın diyeyim bende.